Programma 2022

Markt Sittard 

Locatie: Markt Sittard | Data: vanaf 09-12 

Op de Markt in Sittard vind je dit jaar de zingende kerstboom. Deze prachtige boom zorgt elk uur voor een winters spektakel. Ook kun je in de binnenstad verschillende grote winterse decoratiestukken tegenkomen. Vind jij ze allemaal? 

Levende kerststal

Locatie: Kerkplein | Data: 17-12 t/m 24-12 

De levende kerststal keert dit jaar terug naar de binnenstad van Sittard. Niet op de Markt, maar op het Kerkplein! De levende kerststal, met verschillende dieren met een hoog knuffelgehalte, beeldt het volledige kerstverhaal uit. Vanaf 17 december staan er herders met dieren op het Kerkplein. Vrijdag 24 december bereiken ook Maria en Jozef de Kerststal, waar Jezus Christus geborden wordt.  

Huis van de Kerstman

Locatie: Limbirchterstraat 36 | Data: 17-12 t/m 24-12

Deze kerstperiode komt de kerstman weer terug naar Sittard! 
Kom van 17 t/m 24 december van 12:00-17:00 uur langs om op de foto te gaan of om wat moois te knutselen. Laat hier ook op zaterdag 17 december je cadeautjes extra leuk inpakken met eventueel een persoonlijke boodschap door ‘Leuke Lintjes’.

Arrenslee

Locatie: Binnenstad | Data: 18 & 24-12

Laat je op zondag 18 december en zaterdag 24 december in stijl naar je favoriete winkel of horecagelegenheid brengen. Op deze dagen rijdt er namelijk een schitterende arrenslee door de historische binnenstad van Sittard. Een authentieke slee met twee statige paarden rijden rond van 12:00-16:00 uur. Ook voor gewoon een gezellig ritje mag je hier natuurlijk met het hele gezin in plaatsnemen!

Maquettes 
 
Locatie: Limbrichterstraat 62 | Data: 7 t/m 31-12

Op de Limbrichterstraat 62 kan je gedurende de hele maand december Sittard in het klein bewonderen. Hier staat een prachtige maquette tentoonstelling van bijvoorbeeld de Markt, het Mariapark, Kasteel Limbricht en nog heel veel meer. De details zijn ongelofelijk. Een must-see voor iedereen!